Surfskola


Wesurf och surfskolan har de senaste året vuxit sig stor. Vi började som en individ med tre brädor. I år har surfskolan alltid sju brädor tillgängliga och upp till 12 vid vissa tillfällen.

Vi har även åtta utbildade och glada instruktörer som under kommer finnas på plats under hela sommaren för hjälpa dig ut på vattnet eller att utvecklas.

Surfskolan kommer att vara på plats mellan klockan 13-17 måndag-söndag under hela sommarlovet och ingen anmälan krävs. Bara ta med dig handduk, badkläder och kanske en polare och kom ner och surfa med oss!

Kravet är att du är nio år eller äldre samt kunna simma 200 meter. Under fliken "Medlemskap" finns mer information om kostnader.

Vi erbjuder även tre nybörjarkurser under sommaren med datumen som följer nedan. På kursen lär vi dig grundläggande vindsurfing och vår förhoppning är du känner dig säker på brädan när kursen avslutas. Kurserna är tre dagar, mellan klockan 09-13, totalt 12 timmar och vi tar 1500kr betalt per person. Under fliken kontaktuppgifter hittar du vart du når oss och enklast är att boka via ett mail eller meddelande via facebook. Vi hoppas att vi hör ifrån dig där!

1: 20/6-22/6
2: 11/7-13/7
3: 7/8-9/8