Olika medlemskap


Prova på medlemskap


Ett billigare alternativ för att prova på vindsurfing. I priset ingår en timmes lektion med certifierade instruktörer samt "prova på medlamskap". Det innebär att Ni skrivs in i vårt register samt rabatt på det fulla medlemskapet.

Pris: 150 kr

Fullt medlemskap

Ett medlemskap som passar dig som vill lära dig surfa. Medlemskapet täcker hela familjen, vilket i praktiken innebär att även dina familjemedlemmar har möjlighet att låna vår utrustning och åtnjuta instruktörshjälp. När detta medlemskap tecknas får du också 1000 poäng.

Pris: 1300kr, 1200kr om du redan är "Prova på medlem"

Poängsystemet

För 100 poäng får Ni en timmes surfskola med våra utbildade instruktörer. Det krävs ingen bokning, utan drop in sker mellan 13-17 alla dagar utom söndag. Men för att säkra en plats går det att boka på wesurfskola@gmail.com.

100 poäng går också att använda till att hyra SUP, Stand upp paddle boards.

Att hyra en plats för att förvara sin egen surfutrustning i våra containrar som ligger 30 meter från vattnet kostar 500 poäng för en säsong.

Betalning för medlemskap eller kurserna sker enklast via vårt bankgironummer: 781-0765. För den som vill prova på finns även ett swish nummer tillgänglig som lämnas ut när ni väl är på plats!